Waarom kiezen voor een massieve gootlijst?

Een gootlijst of kroonlijst zorgt voor een unieke afwerking van uw herenhuis of villa.

Uw dakgoot is essentieel voor de afvoer van het regenwater. Om de dakgoot aan het zicht te onttrekken kan u kiezen voor een stijlvolle, handgemaakte gootlijst rondom uw woning. Steeds meer architecten kiezen ervoor om bij het ontwerp van een nieuwbouwwoning een kwalitatieve gootlijst toe te voegen, die uw woning extra uitstraling geeft.

"Een siergoot is de finishing touch van een huis. Een nieuwe woning is voor ons pas afgewerkt met een mooie corniche. Deze details geven uw woning een unieke uitstraling."

Denis Belmans

Zaakvoerder

Massieve gootlijsten in elke bouwstijl

Een op maat gemaakte gootlijst past bij elke bouwstijl. Het is een onmisbaar detail voor een landelijke woning en zorgt voor een verrassend effect bij een moderne woning. In overleg met u ontwerpen we sierlijst of kroonlijst die past bij de stijl van uw woning.

Uitstekende kwaliteit

Alle gootlijsten worden handgemaakt in ons atelier. We gebruiken hiervoor duurzame houtsoorten die een lange levensduur garanderen, mits het juiste onderhoud.

Hardhouten gootlijsten

We bekleden uw gootlijst met tropisch hardhout. Daarbij kan u kiezen uit 2 kwalitatieve en stevige houtsoorten:

  • Meranti is een houtsoort uit Zuidoost-Azië met een roodbruine kleur en een grove nerf. Meranti is prachtig hout dat behoort tot duurzaamheidsklasse II en III. Na plaatsing wordt de kroonlijst geschilderd of gesapt.
  • Padouk is een populaire Afrikaanse houtsoort met een koraalrode kleur. Onder invloed van zonlicht treedt gelijkmatig vergrijzing op. Deze houtsoort staat bekend om zijn kracht en behoort tot duurzaamheidsklasse I.

Waarvoor kan u bij ons terecht?

Op zoek naar gootlijsten voor uw nieuwbouwproject? Bij ons kan u terecht voor:

  • Afwerken van uw dakgoot met sierbeslag.
  • Stijlvolle ombouw om uw dakgoot heen;
  • Verzorgde massieve gootlijst.

Kwaliteitsgaranties

Houten kroonlijsten gemaakt op maat van uwwoning.
Onze vakmannen zorgen voor een piekfijne plaatsing van uw corniche.
Alle stijlen van sierlijsten mogelijk.
Uitstekende kwaliteit en met lange levensduur.

Vrijblijvend advies

Wij luisteren naar uw wensen en komen langs om uw woning en de omgeving goed te bekijken. Na een vrijblijvend plaatsbezoek bezorgen we u een offerte voor de plaatsing van een kroonlijst of corniche.