Over ons

“Als ik iets uniek mag maken, met een focus op kwaliteit en maatwerk, ga ik met veel plezier aan de slag.”

Zaakvoerder Denis Belmans is een ervaren dakwerker die zich gespecialiseerd heeft in het restaureren van siergoten, corniches en kroonlijsten.

Dankzij meer dan 10 jaar ervaring met dakwerken en siergoten heeft Denis de nodige expertise opgebouwd voor uw nieuwbouw- of renovatieproject:

“Meer dan 9 jaar geleden startte ik met algemene dakwerken. Aannemers waarmee ik samenwerkte, kwamen vaak terug voor een volgende opdracht. Toen een architect me vroeg om een op-maat-gemaakte siergoot te ontwerpen en aan te brengen, was ik meteen geboeid.

Zo ben ik me geleidelijk aan beginnen specialiseren in kroonlijsten. Er zijn weinig vakmannen die zich hierop toespitsen, terwijl ik niets liever doe. Het is magnifiek hoe mooi kroonlijsten vroeger waren.

Mijn liefde voor siergoten brengt me overal in Vlaanderen. Ik werk vaak in Antwerpen. Maar ook een opdracht in Brussel, Gent of Knokke neem ik graag aan. 

Ik spring met plezier in de auto om uw siergoot opnieuw in zijn originele grandeur te herstellen.”

Vrijblijvend advies

Wij luisteren naar uw wensen en komen langs om uw woning en de omgeving goed te bekijken. Na een vrijblijvend plaatsbezoek bezorgen we u een offerte voor de plaatsing van een kroonlijst of corniche.