Onze aanpak

1

Vrijblijvend plaatsbezoek

Wil u uw siergoten laten vervangen of kroonlijsten laten plaatsen bij uw nieuwbouw? Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken. We bekijken de situatie ter plaatse, bespreken welke stijl u in gedachten heeft en luisteren goed naar uw wensen. Zo kunnen we een voorstel op maat uitwerken.

2

Complete offerte

Van ons mag u een complete offerte verwachten, met een nauwkeurige beschrijving van wat hierin inbegrepen is.

3

Opmeting en ontwerp

Als u de opdracht bevestigt, dan gaan we voor u aan de slag.

We komen nog eens bij u langs om de exacte maten op te meten, we selecteren het juiste hout bij onze vaste houthandelaar en bereiden alles voor.

Bij elk project hechten we veel belang aan een goede communicatie. We houden u op de hoogte tijdens de ontwerp- en productiefase en maken duidelijke afspraken over de timing.

4

Uw kroonlijsten worden op maat gemaakt

In ons eigen atelier ontwerpen we uw siergoten en werken deze af tot in de kleinste details.

Elk project is 100% maatwerk, daarom stemmen we onze aanpak daarop af. Voor grote projecten kunnen we een maquette maken zodat u precies weet hoe het eindresultaat eruit zal zien.

5

Plaatsing en afwerking

Tijdens de plaatsing houden we u op de hoogte van de vorderingen. U zal zien dat we de plaatsing van de sierlijsten afwerken tot in de kleinste details, met een focus op ambachtelijke authenticiteit.

6

Service na verkoop

Wil u de siergoten nadien zelf verven of wil u dat laten doen door een gespecialiseerde schilder? Dan kan onze stelling daarvoor blijven staan, zonder meerprijs.

Vrijblijvend advies

Wij luisteren naar uw wensen en komen langs om uw woning en de omgeving goed te bekijken. Na een vrijblijvend plaatsbezoek bezorgen we u een offerte voor de plaatsing van een kroonlijst of corniche.