Siergoten zorgen voor een stijlvolle afwerking van elke nieuwbouw

Bij het ontwerp van nieuwbouwwoningen wordt zelden een siergoot voorzien. Dat vakmanschap is de voorbije decennia bijna verloren gegaan, maar kent nu een revival… De laatste jaren krijgen wij opnieuw meer vragen van klanten op zoek naar een stijlvolle corniche om hun nieuwbouwvilla af te werken.

Kroonlijsten in elke bouwstijl

Een kroonlijst is een dakafwerking die de overgang vormt tussen uw dak en uw gevel. U kan daarbij kiezen voor een afwerking met versieringen om het geheel extra cachet te geven. Laat u een stijlvolle woning bouwen? Geef uw nieuwe thuis dan extra karakter met een dakrand op maat. Een op maat gemaakte siergoot kan bij elke bouwstijl passen, zowel modern als klassiek. In overleg met u ontwerpen we een sierlijst of corniche die past bij de stijl van uw woning.

“Een siergoot is de finishing touch van een huis. Een nieuwe woning is voor ons pas afgewerkt met een mooie corniche. Dat zijn de details die uw villa een unieke uitstraling bezorgen.”

Denis Belmans

Zaakvoerder

Uitstekende kwaliteit

Alle siergoten worden handgemaakt in ons atelier. We gebruiken hiervoor duurzame houtsoorten die een lange levensduur garanderen, mits het juiste onderhoud. Ontdek onze werkwijze.  

Waarvoor kan u bij ons terecht?

Op zoek naar kroon -of sierlijsten voor uw nieuwbouwproject? Bij ons kan u terecht voor:
  • Afwerken van uw dakgoot met sierbeslag.
  • Stijlvolle ombouw om uw dakgoot heen.
  • Verzorgde dakranden en – goten.

Kwaliteitsgaranties

Houten kroonlijsten gemaakt op maat van uwwoning.
Onze vakmannen zorgen voor een piekfijne plaatsing van uw corniche.
Alle stijlen van sierlijsten mogelijk.
Uitstekende kwaliteit en met lange levensduur.

Vrijblijvend advies

Wij luisteren naar uw wensen en komen langs om uw woning en de omgeving goed te bekijken. Na een vrijblijvend plaatsbezoek bezorgen we u een offerte voor de plaatsing van een kroonlijst of corniche.